perjantai 31. heinäkuuta 2009

t u s k a a !


Moikkis! Arvatkaa miltä mun huoneessa näytti eilen? About tältä:

Ja huom, tässä vaiheessa olin saanut pakkattua jo reippaasti! :D

Jos ikinä joudutte pakkaamaan vuoden mittaista matkaa varten, voin kertoa, ettei tosta urakasta meinaa selvitä hengissä! Huoneeni lainehti tavaroita, ja juuri kun kuvittelin, että nyt olen pakannut kaiken mitä halusinkin, niin sitten löytyki vielä joku t-paita, joka oli vaan ihan pakko pakata... Aluksi oli tarkotus selvitä yhellä isolla laukulla, mutta tuo 23 kg painorajotus alkoi uhkaavasti lähestyä, niin oli pakko ottaa avuksi vielä toinen pienempi laukku. Siitä voi olla hyötyä, jos lähden johonkin reissuun siellä Jenkeissä. Ei tarvitse raahata tuota jumalattoman suurta laukkua aina mukana :D

Laukuista löytyy vino pino vaatteita ja stten tuliasia perheelle ja ehkä joillekkin muille. Melkeen koko suku kuulemma asuu aika lähellä, että niitä varten on myös jotain. Mukana on tottakai suklaata monta levyä ja kaksi rasiaa salmiakkia. Saa nähä millaisia reaktioita salmiakista irtoaa!
Sitten on koko perheelle (myös minulle) muumimukit, Tatun ja Patun This Is Finland - kirja ja valokuvakansio, jossa on minun ottamia valokuvia suomesta, perheestä, kavereista yms. Otin myös sen Kuinkans sitten kävikään -muumikirjan englannninkielisenä, se ehkä vähän selventää noita muumimukeja :)
Mami osti myös Marimekon lautasliinoja, joita voi just viedävvaikka sukulaisille tai jotain. Ja mukana on yksi Aarikan kaulakoru, jonka ajattelin antaa Kayleighlle synttärilahjaksi.

Olen jutellut facebookissa hostserkkuni, Austinin, kanssa. Vaikutta tosi hyvltä tyypiltä! On minua vuoden nuorempi eli käy samaa koulua, Krum High Schoolia. Hän rakastaa tennistä ja kysy, jos haluaisin liittyä koulun tennisjoukkueeseen. Sanoin, että osun palloon ehkä yhedellä yrityksellä kymmenestä, mutta ei kuulemma haittaa. Ja niiden perheen vaihtari, Larissa, liitty joukkueessen myös.

Huomenna on sitten lähtö. Herätys ennen viittä, kymmentä vaille kuudeksi lentokentälle, koneeseen kymmentävaille kahdeksaksi, Lontoossa etsimään Ruotsista tulevaa saattajaa, joka menee Chicagoon. Saattaja neuvoo oikealle portille (jos löysin Chicagon portin, luulisi että löytyisi se Dallasin portti myös, mutta ei kai sitten) ja koneeseen 11:40. Kymmenen tuntia koneessa, yay! Dallasissa 15:40, Suomen aikaa 23:40. Koita nyt sitten pysyä hereillä ja kommunikoida engalnniksi noiden lentojen ja tuon aamuherätyksen jälkeen :D

Pitää mennä jatkamaan pakkauksen viimeistelyä ( lue: panikoida mitä unohtui)...

PS Eilen oli huisi läksiäisillallisjuttu ja nyt olen kahta Suomi t-paitaa, karkkia ja yhtä karvalakkia rikkaampi! On se hyvä, ettei pää palellu kun ulkona on 40°C! Kiitti kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti