torstai 20. elokuuta 2009

Calm down, you're shaking!

Heyy! Selvisin hengissä tänne Teksasiin asti ja kaikki on mennyt hyvin tähän asti!

Lähtö oli vähän kivulias, ei muuten, mutta herätys 4:39 ei ole minulle se kaikista suotuisin. Herätyksen, suihkun, aamupalan (Kiitti iskä mannapuurosta, nam!) ja muiden viime hetken panikointien jälkeen lentokentälle. Sieltä löyty STSn edustaja helposti ja sitten laukut selvityksen kautta ruumaan. Hyvästien (tulee ikävä, mutta kyllä te pärjäätte. Ja minä kanssa) jälkeen lähettiin muiden samana päivänä lähtevien kanssa seikkailemaan lentokentälle (ostin toisen adapterin vielä varalta mukaan). Selvittiin koneeseen asti ja olo oli ihan epätodellinen, Sannin kanssa mietittiin, että milloinkohan tästä herää :D Ei herätty, nukahdettiin. About 20 min nokoset.


Lontoossa seikkailtiin vähän lisää, ja löydettiin oikeeseen terminaaliin ja päästiin jonottaa turvatarkastukseen, yay! Löydettiin Chicagon portti (kaikki muut jatko sinne) ja sieltä löyty Linnéa, joka oli saattajana Chicagon lennolla. Hän näytti minulle reitin Dallasin portille.


Lento Dallasiin lähti 1,5h myöhässä, ensin joidenkin laukkujen takia, sitten sairastuneen miehistön jäsenen ja vielä sekasin menneen lennonjohdon takia. Siitä saattin about 20 min kuitnekin kurottua umpeen. Lento oli tappavan tylsä! Luin alussa vähän sitte katsoin 17 Again ja jakson Frendejä ja Simpsoneja. Ja sain nukuttua noin tunnin. Istuin keskellä, kahden 'tukevan' henkilön välissä :D Toinen oli menossa Oklahomaan, juttelin hänen kanssa vähäsen jotain.


Onnistuin täyttämään kaikki maahantulo- ja tullikaavakkeet oiken ja sain laukut tosi nopeasti, onneksi! Tekstari äidille, että hengissä ollaan, ja sitten etsimään hostperhettä. Kun löysin heidät + aluevalvojan kädet tärisi älyttömästi, enkä saanut edes omasta puheestani mitään selvää :D Excited much?


Ajettiin n. tunti Krumiin. Se oli niin outoa, kuska ei ollut mitään hajua missä meni kaupunkien rajat, teiden varret oli täynnä vaikka mitä kauppoja (tosin suurin osa oli autokauppoja). Pysähdyttiin matkalla hakemaan ruokaa mukaan, sandwich ja jotain parsa-juustokeiton tapaista. Ja matkalla näin tulevan kouluni katon (sininen) :D


Kotona sain pika kierroksen talossa (yksikerroksinen omakotitalo) ja vein tavarani huoneeseeni. Syötiin ja sen jälkeen Kayleigh näytti minulle eläimiä (en vieläkään muista niitä kaikkia). Täälä on ainakin kanoja, pupuja, ankkoja, koiria (osaan jopa niiden nimet: Laycei, Angel, Heidi, Baby ja Bobba) ja hevosia. Ilalla katottiin Tapahtui Vegasissa.


Täälä on mennyt kaikki rytmit ihan sekasin, alkaa väsyttää jo kymmeneltä tai vähän ennen ja herään ennen kahdeksaa. Ekana aamuna heräsin puoli seitsemän, so not like me! Pisimmillään olen valvonut 11:30 asti :D Ja silloikin olin viimeiset puoli tuntia käytännössä silmät kiinni, koska ne ei pysynyt auki..


Sunnuntaina puuhattiin kaikkea pihalla, hoidettiin hevosia yms. Minä ja Kayleigh käytiin ratsastmassa, IBN on soo cute! Illalla käytiin uimassa Jana-tädin uima-altaalla. Pelattiin vesilentopalloa, ensin minä ja Mike vs Kayleigh ja Cecily, ja sitten tytöt vs Mike :D Janan perheen talo on vaikka kuinka iso! Ja Cecilyn työpaikka on samassa pihassa.


Maanantaina kaikki lähti töihin (myös Kayleigh, jonka työ on ruokkia Janan koirat ja hevoset. Ja pitää paikat kunnossa, koska Jana perheineen on Floridassa) Minä jäin kotiin lepäämään, osasin käyttään jopa tv:tä, jossa on yli tuhat kanavaa :D Niistä ei kyllä näy läheskään kaikki. Illalla minä ja Kayleigh käytiin taas ratsastamassa.


Eilen ja tänään olin Kayleigin mukana Jananlla. Uitiin molempina päivinä varmaan yli kaksi tuntia! Täällä aika menee niin paljon nopeampaa, kun kuvittelen että on mennyt 10 min, niin onkin kulunut puoli tuntia! EIlen kävin kävin ekaa kertaa mallissa! Se mall missä me käytiin ei kyllä ollut mikään suuri (Cecily sano samaa) mutta kuitenkin! :D


Tää perhe on vaikka kuinka kiva, kaikki vaan heittää läppää ja vitsailee. Kayleigh on ihan hyper ja selittää koko ajan kaikkia ihan älöttömiä juttuja! Hän on vaikka kuinka hauska! Kayleigh on myös kertonut sukulaisista kaikenlaista, ketkä riitelee paljon ja kuka on ärsyttävä yms. Nyt tietää ainakin vähän varautua :D


Muuten, täällä kaikilla on semmonen huisi jääkaappi, josta tulee vesi ja jääpalat ovesta :D Ja saa vielä valita haluuko jäät paloina vai murskattuna. Luksusta! Ja siellä jääkaapissa säilytetään suurinpiirtein kaikki mahdollinen, myös leipä (paitsti paahtoleipä).. Ja kaikki liha on pakkasessa, pihvit, jauheliha yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti