torstai 20. elokuuta 2009

F LO R I D A

Okei, viime postaus loppui keskiviikkoon, jatketaan siitä...


Keskiviikko ilta meni pyykkejä tehdessä ja pakatessa. Miksi? Me lähdettiin torstaina Floridaan!

Lähdettiin noin viiden aikaan tien päälle. Mom ja Dad oli käynyt vuokraamassa suuremman auton aikasemmin päivällä ja sillä sitten paineltiin Janan luokse hakemaan Grandpa ja Sue mukaan matkaan. Mukana oli myös Cathy, näiden aikasempi vaihtari vuodelta 04-05. Hän oli täysi yllätys, mom ja dad oli pitänyt hänen tulon salassa. Sullouduttiin sitten kaikki autoon, jäi jopa yksi paikka yli. Tosin se oli täynnä tavaraa... Matkan varrella käytiin burger kingissä ja pysähdyttiin pitämään muutama tauko. Oltiin aamulla jonkin verran kuuden jälkeen perillä Destinissä, Floridassa. Matka onneksi sujui nopeasti, koska nukuin siitä yli seitsemän tuntia :D Muuten oli kyllä hauskaa, Sue ja Gandpa on älyttömän hauskoja, istuin osan matkasta heidän välissä, ettei tulisi tappelua :D


Kun päätiin perille tavattiin kaikki ne jotka oli herellä (=Jana, Tim ja Grandma). Larissa ja Austin heräsi melkein heti meidän tulon jälkeen ja myöhemminen heräsi myös Blake, Carlos, Bree ja Catherine. Lähettiin kävelemään rannalle, joka oli kortelin päässä. Näyttäisin kuvia, mutta onnistuin hajottamaan kamerani launtaina, tämmönen rähmäkäpälä kun olen... Rannan jälkeen saatiin aamupalaa, munakasta ja älyttömän hyviä sämpylöitä. Perjantaina ei tehty mitään ihmellistä, vieltettiin monta tuntia rannalla ja poolilla, joka oli talon pihassa (voisin näyttää taas kuvan, mutta...). Katottiin pari leffaa ja tehtiin muuta rentoa = nukuttiin päivä unia. Syötiin kylkiluita (ribs) ja kanaa bbq kastikkeessa, nam :) Nää ei muuten käytä melkein koskaa veistä, haarukkaa käytetään ihan leikkaamiseenkin. Ja syö paljon suoraan kädestä. Yhdellä aamupalalla Blake opetti minua syömään pekonia ihan suoraan kädestä :D Hehe kysy vielä, ettenkö ole koskaan syönyt pekonia ennen. Vastasin, että joo, mutta meillä käyteään yleesä haarukkaa ja veistä. Ne oli iha että 'whaat'. Tosin nää osaa paistaa pekonin ihan rapeaksi, sitä voi ihan helposti syödä kädestä :D


Launtaina me herättiin kuudelta, koska meidän piti ehtiä rannalle auringonnousun aikaan. Mentiin ottamaan 'family pictures'. Se oli ihan hauskaa, kerroin kyllä, ettei Suomessa kukaan ota mitään perhe kuvia, ne on enemmänkin vitsi. Saa nähä millaisia niistä kuvista tuli.. Launtainakaan ei tehty mitään erikoista, oltiin rannalla vaikka kuinta monta tuntia, ja minä onnistuin saamaan selkäni palamaan auringossa. Ei palanut onneksi pahasti, ihan kevyesti vaan, ja palautui normaaliksi päivässä. Illalla kätiin vielä lennättämässä leijoja ja silloin onnistuin hajottamaan sen kamerani..


Arvatkaa missä me oltiin sunnuntaina? Rannalla tietty! Mutta ei ehitty olemaan kuin ehkä noin 2h, koska mentiin jet skiing. En aluksi tajunnut, että minne oltiin menossa, mutta sitten selvisi. Ajamaan vesiskoottereilla! Se oli ihan tajuttoman hauskaa! Aluksi olin momin kyydissä ja Blake oli kanssa samalla vesiskootterilla. Me muuten nähtiin Blaken kanssa delfiini! Blake heivattiin kuitenkin Carlosin ja Larissan kyytiin, ja minä jäin momin kanssa kahdestaan. Cathy ja Kayleigh oli dadin kyydissä, mutta me vaidettiin sitten niin, että ne tuli momin kyytiin ja minä menin dadin kyytiin. Se oli vähän erilaista kun momin kyydissä... Dad teki kaikkia hulluja äkkipysähdyksiä ja -käännöksiä, ja käänsi aallon päällä skootterin poikittain. Lopuksi vaihdettiin Austinin kanssa paikkoja niin, että minä menin Catherinen kyyttin ja Austin dadin. Ja voin kertoa, Austin pelkäsi dadin kyydissä.. Jana ja Tim putosi muuten kaksi kertaa skootterin kyydistä! Minä otin kuvan molemmista kerroista vedenkestävällä kameralla.


Loppu päivä otettiin rennosti ja katottiin leffoja. Ja isovanhemmat oli tehny meille hamppareita, kun tultiin kotiin!

Maanantaina lähettii sitten kotia kohta. Vietiin Cathy lentokentälle ja jatkettiin siitä matkaa. Tällä kertaa olin hereillä melkein koko matkan ja näin kaikki osavaltiot, joiden läpi ajettiin. Oltiin kotona kymenen aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti