maanantai 5. lokakuuta 2009

17 forever

Heyy!

Suununtaina kun mentiin Janan luokse päivälliselle, niin mun synttärikakku oli siellä keskellä pöytää ja Bree ja Larissa oli koristelemassa sitä! Se kakku oli ihan älyttömän hyvän makusta, ja te varman tiiätte et mä en edes yleensä syö kakkuja! Jana oli leiponu kaksi kerrosta, koska hän ei tienny tykkäänkö enemmän suklaakakusta vai siitä toisesta, ja Bree, Lari ja Chris koristeli sen. Sitä kakkua sitten syötiin koko viikko :D Se oli nimittäin jätti! Yksi poika koulusta kysy multa joka päivä, että missä hänen pala on, kunnes vein hänelle palan keskiviikkona. Oli kuulemma hyvää hänenkin mielestä :D


Keskiviikkona oli sitten mun synttärit! Aamulla näin vaan Dadin, koska Kayleighilla on lentis treenit 6:00. Dad mietti koko aamun ääneen, että jotain tosi tärkeetä oli tässä päivässä, mutta millään ei meinannut muistaa. Hän sano jotain tän tapasta; 'I'm getting so old I can't remembler anymore' Mä vastasin; 'I know what you mean, I feel so old today' ja hän vastasi; 'You mean like seventeen instead of sixteen' :D He's goofy!

Autossa, kun oltiin menossa koululle, hän sitten 'muisti', että oli mun synttärit! Dad soitti momille ja oli silleen, että 'arvaa mitä tänään on Veeran synttärit!'

Koulussa kaikki tuli sanoo Happy Birthday! Mun enkun ope muisti, että oli mun synttärit :D Hän pyysi ekalla tunnilla meitä kirjottaa yhteen seinäkalenteriin meidän synttärit. Mun governmentin ope laulo mulle synttärilaulun, harmi etten saanut sitä nauhalle :D Samalla tunnilla tarjosin sille salmiakkia, niin hän sano että tekee mieli mennä oksentamaan, ja että mä saan hylätyn governmentista. Oh well. Mä kuulin vilä varman viisi kertaa ton synttärilaulun sinä aikana kun oli koulussa :D Ja yhellä tytöllä, joka myös pelaa tennistä, oli synttärit samana päivänä!

Koulun jälkeen, kun pääsin tennistreeneistä, momin piti hoitaa pari työjuttua, joten mentiin Janan luokse (momin toimisto on samalla tontilla, Tim (Janan puoliso) omistaa sen firman). Jana teki kotitekosta pizzaa! Jokaunen sai valita täytteensä omaan pitsaansa, se oli ihan älyttömän hyvää! Mä voisin syödä kotitekosta pizzaa vaikka joka päivä!

Synttärilahjaksi Äiti ja Iskä lähetti Suomesta hopeisen korun, ja hostperheeltä sain 'tennispaketin', tosin sain sen pari päivää myöhässä :D Sain oman tennismailan (tähän asti olen lainannut Austinilta mailan), tennispalloja, flip-flopit ja lippis. Ne kaikki on Wilsonin vaaleanpunainen nauha -sarja, eli osa niiden tuotosta menee rintasyöpätutkimukseen. Maila on valkonen ja veelanpunainen, flip-flopit ja lippis on vaaleanpunaisia ja jopa ne pallot on vaaleanpunaisia (ja söpöjä! :D)


Arvatkaa mitä? Me (minä, Lari ja Austin) pidetään Halloween party! Nää pitää sen joka vuosi Janan luona, ja tänä vuonna on meidän vuoro jakaa kutsut yms. Siitä tulee huikeeta! :D Me käytiin viikko sitten ostamassa puvut, tai ainkin osia niitä varten. Mä en aijo kertoa vilä mikä mä aion olla, näätte sitten sen partyn jälkeen! Me pidetään se 24. päivä. Se tulee olemaan niin siisti! Meillä on Casino teema, ja siellä tulee olemaan tarjolla alkoholittomia margaritoja, jello shotteja yms. I can't wait! Ja mun puku tulee olemaan vaikka kuinka hieno!


Ihmiset täällä on tosi avoimia ja lämpimiä, nää osaa näyttää tunteensa. Niin hyvässä kuin pahassakin :D Pystyy helposti kertomaan millasella tuulella joku on, ja se vaikuttaa paljon muihinkin. Yleensä hyvässä mielessä, mutta jos joku on huonolla tuulella, niin kaikki muutkin tietää sen.. Mut silti nää on tosi lämpimiä ihmisiä. Yksi poika mun historian ryhmässä kysyy joka päivä miten menee ja sanoo hyvää huomenta. Se on vaik kuinka hauskaa, eikä hän oo mikään nörtti, niinku Suomessa ainoastaa ne tekee tota :D Ja yksi perjantai kun mä olin kävelemässä tenniskentille parkkipaikan läpi, se sama poika huusi vähän matkan päästä että 'Have a good weekend! And be safe!' keskustelu jatku about tällein:

Mä: 'You too!'

'Thanks! And remember, don't do anything I wouldn't do!

'Is there something you wouldn't do?'

'Probably not, but be safe whatever you do!'

'Okay, I remember that'

'Be safe!'

Ton jäkeen hänen kaveri vielä huusi; 'Yeah be safe, I love you!'

Mä nauroin niin paljon, tollasta ei vois koskaan tapahtuu Suomessa :D Varsinkaan tota I love you kohtaa. Mut nää sanoo toisilleen I love you suunnilleen joka päivä.


Jep mulla on hauskaa täällä, mites teillä? Miettikää mä oon ollu täällä yli kaksi kuukautta, aika menee nopeeta! Kohta oon ollu täällä kymmenen kuukautta, ja pitää lahteä kotiin... No ei ihan vielä kumminkaan :D


PS Kiinalainen ruoka on hyvää. Broccoli and beef with fried rice, kannattaa kokeilla. Nam.


2 kommenttia:

  1. Mä pelkään, et sun äikän tunnit tulee olemaan helvettiä ku sä tuut takas, ainakin kirjotuksen osalta. Jos kattoisit mitä oot kirjottanut niin vois olla vähän selkeempää... Mut kiva kun on ollut kivaa :)

    Mä muuten luulin et sä vihaat kiinalaista, sillon nykissä sä ainaki vannoit ettet enää syö sitä :p

    VastaaPoista
  2. Hei ihan törkeen kiva blogi! Tulee niin hymy naamalle ku lukee sun juttuja =) Kuulostaa aivan mahtavalta sun hostit ja koulu ja kaikki. Hei, piti kysyä että onko sulla galleriassa kuvia?

    VastaaPoista